Dameshorloges

Zoveel mensen, zoveel smaken! En aangezien een horloge een sieraad is dat de persoonlijkheid weerspiegelt, vindt u bij Jan ten Hoor een ruim assortiment aan horloges voor dames. U kunt kiezen uit 15 merken dameshorloges, zodat het uurwerk van uw smaak er zeker tussen zal zitten. Daarbij kunt u gemakkelijk dameshorloges vergelijken en zelfs een v...

Zoveel mensen, zoveel smaken! En aangezien een horloge een sieraad is dat de persoonlijkheid weerspiegelt, vindt u bij Jan ten Hoor een ruim assortiment aan horloges voor dames. U kunt kiezen uit 15 merken dameshorloges, zodat het uurwerk van uw smaak er zeker tussen zal zitten. Daarbij kunt u gemakkelijk dameshorloges vergelijken en zelfs een verlanglijstje maken. Altijd handig om op nonchalante wijze te laten weten, wat u wilt! Hebt u een keuze uit ons aanbod gemaakt en wilt u een dameshorloge kopen? Dan kunt u dit zeer gemakkelijk en veilig bestellen via onze webshop.

U doorloopt eenvoudig het bestelproces en betaalt via iDeal vanuit uw luie stoel. Wij zorgen daarbij voor een zeer snelle levering: wanneer u op werkdagen voor 17:00 uur bestelt, dan wordt uw uurwerk nog dezelfde dag verzonden. Een dameshorloge kopen was nog nooit zo gemakkelijk! Wij hebben in de 30 jaar dat wij dameshorloges verkopen ervaren dat service verder moet gaan dan de aanschaf alleen. Daarom verzorgen we de reparatie van uw dameshorloge en geven we ook graag advies. Kunt u het dameshorloge dat u zoekt, dus niet vinden? Neemt u dan contact met ons op, want wij helpen u graag bij uw zoektocht!

Dameshorloges online en in de winkel

U kunt bij ons niet alleen dameshorloges online kopen, maar bent ook van harte welkom in onze winkel in Assen. Juwelier Jan ten Hoor is gevestigd in Warenhuis Vanderveen aan het Koopmansplein. Wanneer u liever verschillende dameshorloges wilt passen, voordat u een keus maakt, dan zien wij u graag in onze winkel. Kortom, zoekt u horloges voor dames? Bekijk dan ons ruime assortiment of bezoek onze winkel in Assen. U bent van harte welkom!

Meer

Dameshorloges Er zijn 19 producten

per pagina
Toont 1 - 12 van de 19 items
Toont 1 - 12 van de 19 items