Herenhorloges

Horloges zijn een verlengstuk van de persoonlijkheid. Dat is één van de reden waarom horloges heren aanspreken! Bij juwelier Jan ten Hoor uit Assen vindt u daarom een ruime selectie herenhorloges. Of u nu op zoek bent naar een stoer of klassiek herenhorloge, tijdloos of modern, in ons ruime aanbod vindt u zeker een passend horloge. Met Jan ten H...

Horloges zijn een verlengstuk van de persoonlijkheid. Dat is één van de reden waarom horloges heren aanspreken! Bij juwelier Jan ten Hoor uit Assen vindt u daarom een ruime selectie herenhorloges. Of u nu op zoek bent naar een stoer of klassiek herenhorloge, tijdloos of modern, in ons ruime aanbod vindt u zeker een passend horloge. Met Jan ten Hoor blijft u bij de tijd! Wij hebben zo'n 20 verschillende merken heren horloges, waar u uit kunt kiezen. De herenhorloges zijn ingedeeld naar merk, dus u kunt deze gemakkelijk online bekijken. U kunt zelfs een verlanglijst maken en horloges vergelijken! Zo vindt u gemakkelijk het uurwerk dat bij u past. En hebt u een herenhorloge gevonden, dat u wilt kopen? Dan kunt u deze direct bestellen. Overigens zijn wij niet alleen een webshop, maar hebben we ook een fysieke winkel in Assen. Wanneer u liever een horloge wilt passen, voordat u tot de koop ervan overgaat, dan bent u van harte welkom in onze winkel. U vindt ons in Warenhuis Vanderveen aan het Koopmansplein. En hebt u vragen over een herenhorloge? Dan kunt u ook gemakkelijk telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen!

30 jaar ervaring met herenhorloges

Juwelier Jan ten Hoor Assen heeft al 30 jaar ervaring op het gebied van herenhorloges. In die jaren hebben we een service opgebouwd die verder gaat dan verkoop alleen. Wij geven u graag advies over herenhorloges en ook voor reparatie van herenhorloges bent u bij ons van harte welkom!

Horloges voor heren bestellen

Bij ons bestelt u uw herenhorloge veilig en snel. U plaatst het gewenste horloge in uw winkelwagen, vult vervolgens uw gegevens in en betaalt gemakkelijk via iDeal. En wanneer u voor 17:00 uur bestelt, dan verzenden wij uw horloge dezelfde dag nog. Zo wordt de aanschaf van heren horloges wel heel gemakkelijk!

Meer

Herenhorloges Er zijn 57 producten

per pagina
Toont 1 - 12 van de 57 items
Toont 1 - 12 van de 57 items