Kinderen Er zijn geen producten in deze categorie.

Subcategorieën

 • Kinderhorloges

  Jong geleerd is oud gedaan: uw kind vergeet nooit meer de tijd met een leuk kinderhorloge van Juwelier Jan ten Hoor. Een kinderhorloge is niet alleen een handig hulpmiddel voor een kind, het is ook nog eens een leuk sieraad. De horlogebandjes van kinderhorloges zijn verkrijgbaar in hippe kleurtjes en zijn van flexibel materiaal, zodat ze ook nog eens lekker zitten. In onze online webshop kunt u bovendien kinderhorloges kopen die scherp zijn geprijsd. Kortom: een erg leuk cadeau voor een kind!

  Hippe kinderhorloges van uw juwelier uit Assen

  Kinderhorloges kopen doet u snel en gemakkelijk in onze online webshop. Vindt u het lastig om een kinderhorloge online te bestellen, omdat u niet zeker weet of het zal passen? Dan kunt u altijd eens langskomen bij onze winkel in Assen. Wij zijn gevestigd in Warenhuis Vanderveen aan het Koopmansplein in Assen. In onze winkel hebben wij een ruim assortiment horloges en helpen we u graag met deskundig advies. Bij Juwelier Jan ten Hoor hebben we al bijna 30 jaar ervaring met horloges en sieraden. U bent dan ook altijd verzekerd van professioneel advies en een deskundige reparatieservice. Kinderhorloges kopen bij juwelier Jan ten Hoor in Assen dus!

  Jan ten Hoor online

  Wilt u toch liever kinderhorloges kopen in onze webshop, vanuit uw luie stoel? Dan bent u verzekerd van een veilige betaling met iDeal en een snelle levering aan huis. Producten die bij ons voor 17:00 worden besteld, worden namelijk nog dezelfde dag verzonden. Verras dus snel uw kind met een leuk kinderhorloge!