Trouwringen

Een huwelijk is een speciale aangelegenheid. En daar hoort een speciaal sieraad bij. Een trouwring is veel meer dan een mooi sieraad: het is een symbool voor jullie liefde en een sieraad dat je een leven lang bij je draagt. Juwelier Jan ten Hoor heeft trouwringen van de mooiste materialen en helpt u graag bij uw keuze. Zit u misschien nog in een...

Een huwelijk is een speciale aangelegenheid. En daar hoort een speciaal sieraad bij. Een trouwring is veel meer dan een mooi sieraad: het is een symbool voor jullie liefde en een sieraad dat je een leven lang bij je draagt. Juwelier Jan ten Hoor heeft trouwringen van de mooiste materialen en helpt u graag bij uw keuze. Zit u misschien nog in een eerder stadium van uw relatie, maar vindt u een ring toch een mooi symbool van jullie liefde? Wij bieden ook prachtige relatieringen aan.

Verklaar elkaar de liefde met een trouwring van Jan ten Hoor

Bij juwelier Jan ten Hoor staan we u graag bij in de keuze van uw trouwringen. Op de onderstaande pagina vindt u slechts een kleine selectie van de trouwringen uit onze collectie Il Legno. De levertijd van deze ringen zal ongeveer 1 tot 2 weken bedragen, omdat ze speciaal voor u worden gemaakt. U kunt onderstaande trouwringen online kopen, maar u bent ook welkom in onze winkel in Assen.

Ruim aanbod in onze winkel in Assen

In onze winkel in Assen bieden wij een ruimer aanbod trouwringen aan. Bij ons vindt u zowel goedkope trouwringen als iets duurdere ringen: voor ieder budget hebben wij wel iets moois! Daarnaast bent u bij ons altijd verzekerd van de beste kwaliteit en service. Wist u dat wij al bijna 30 jaar specialist op het gebied van sieraden en horloges zijn? Wij nodigen u daarom graag uit bij juwelier Jan ten Hoor in Assen. U kunt ons vinden in Warenhuis Vanderveen aan het Koopmansplein in Assen. Graag tot ziens!

Meer

Trouwringen Er zijn geen producten in deze categorie.